ÅTERFÖRSÄLJARE

Här nedan ser du var du kan handla våra produkter.
Du kan även hitta dem hos en del av Helhetshälsas återförsäljare.

Saknas din butik på listan? Kontakta oss!

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Faktura
För att betala med faktura vill vi:
Att du har fyllt 18 år.
Att du inte har några betalningsanmärkningar.
Fakturaavgift om 30kr tillkommer. Betalningsvillkor är 20 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% per år.

Kontakta oss gärna för mer information.

Reklamation

Om du upptäcker fel på varan, om det saknas något eller om du fått fel vara - kontakta oss snarast så vi kan rätta till det.

Frakt och leverans

Leveransvillkor
När du handlar hos oss ingår alltid moms med 25% i det angivna priset.

Leveranstiden är normalt ca 2-5 arbetsdagar.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar med
Posten - brev eller paket
DHL

Leveransbekräftelse
När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

Ej uthämtat paket
Har du beställt och inte hämtar ut ditt paket/brev innan det returneras till oss (14 dgr), så fakturerar vi dig 150:- för vårt arbete.

Ångerrätt och retur

Returrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Tål du inte produkten?
Om du inte tål en produkt har du naturligtvis rätt att returnera den och få tillbaka dina utlägg. Hör av dig till oss först.